Ny teknologi för bagerier
Selekos Luftbefuktningsteknologi är baserad på en innovativ så kallad klimatkammare för jäsning och nedkylning, med ett energisparande befuktningssystem för framställning av högkvalitativa bageriprodukter.
Seleko Luftbefuktningsteknologi
Selekos Luftbefuktningsteknologi är baserad på en innovativ så kallad klimatkammare för jäsning och nedkylning, med ett energisparande befuktningssystem för framställning av högkvalitativa bageriprodukter.
Fördelar för bagerier
- Optimal skorpbildning
- Intensivare färg
- Bättre smak och arom
- Förbättrad ljushet
- Bättre krispighet
- Förlängd färskhet
- Längre lagringstid
Energisparande
- Reduktion med 60% av energiförbrukningen jämfört med en ångluftbefuktare (endast 0.07kw/kg vatten).
- Hög ekonomisk jämförbarhet av energiförbrukningen.
- För frallor och limpor, halvfärdigt bakade och färdig bakade produkter.
- Vattendimman som produceras innehåller mikroskopiska droppar från 1 till 2μm.
Ny luftbefuktningsteknologi för bagerier – mer
Ditt bröd med optimerad vattendimma – mer
Ämnen: livsmedel